Nyheder

Forskningens Døgn 2016: Byg din egen herregård!

Kom og oplev fortidens største og vildeste bygninger, byg din egen herregård og gå på opdagelse på herregården Gammel Estrup!

Lørdag den 30. april 2016 kl. 10-16 afholder Dansk Center for Herregårdsforskning og Gammel Estrup – Herregårdsmuseet i forbindelse med Forskningens Døgn et spændende arrangement for hele familien med herregårdsbygningen som tema og omdrejningspunkt.

Ved arrangementet vil der være mulighed for:
At bygge din egen herregård i Minecraft (medbring gerne din egen tablet med Minecraftprofil), i et bjerg af LEGO-klodser eller i pap og papir. I er arkitekterne, og eksperter fra Dansk Center for Herregårdsforskning og Dansk Arkitekturcenter hjælper jer på vej og fortæller om fortidens bygninger og herregårdsliv.

At høre forskerne fortælle om de spor, bygningen og de gamle dokumenter gemte.

Selv at gå på opdagelse i herregårdens sale, kældre og tårne.

 

Så tag familien i hånden og gå på opdagelse på herregården og skab jeres egen ultimative herregårdsbygning.

 

Praktisk

Arrangementet løber af staben fra kl. 10-16 den 30. april på Gammel Estrup – Herregårdsmuseet, Randersvej 2, 8963 Auning.

Det er gratis at deltage i aktiviteterne, når entreen til museet betalt. Værstedsarktiviteterne  kører hele dagen, mens du kan høre forskerne fortælle kl. 11, 13 og 14.30. Tilmelding er ikke nødvendig.

Herregårdskøkkenet er åbent hele dagen, og her vil det være muligt at købe kaffe og kage.

For yderligere oplysninger om arrangementet kontakt centerleder Signe Boeskov på sb@gammelestrup eller tlf. 87950708